Ontdek Tirol

Ontdek Tirol samen met ons.

Wie nog nooit in Tirol is geweest, kan hier kennis maken met dit unieke wintersportgebied Oostenrijk. Maar Tirol is niet alleen een bestemming voor de winter. Ook in de zomer is het fantastisch in Tirol. De prachtige bergen, schone lucht, groene weiden met vele soorten bloemen en kruiden werken als een magneet op mensen die van de natuur en berg wandelen houden.  De fantastische gletsjers, vele vergezichten en authentieke dorpjes maken Tirol tot een fantastisch vakantie oord. Of je nu kiest voor wintersport in Sölden, Zillertal, Serfaus of Ischgl, ontdek Tirol in al zijn schoonheid. Het is een puur gebied om van te houden.

tui wintersport banner

Vele apres ski mogelijkheden in Tirol.

Ontdek de vele apres ski mogelijkheden in Tirol en geniet van een typisch Oostenrijkse sfeer. Of je nu een wintersport appartement huurt in Obergurlg, Skiwelt Wilder Kaiser of Ischgl overal in Tirol vind je gezelligheid en de mogelijk voor een hapje en een drankje. Ontdek Tirol in de avonduren of bij nacht, hier lijkt de tijd even stil te staan.

Wintersport accommodatie Tirol grote groep huren.

Ontdek Tirol met je vrienden en huur een grote wintersport accommodatie Oostenrijk aan de piste. Of je nu een wintersport appartement Tirol met 8, 10 of 12 vrienden wilt huren, er zijn met name in Zillertal en Ischgl grote wintersport groepsaccommodaties en appartementen te huur.  Voor een wintersport accommodatie Tirol grote groep is het wel raadzaam op tijd te reserveren. Een last minute Tirol is voor grote groepen van meer dan 6 of 8 personen niet aan te raden.

Villa for You wintersport banner

Met het vliegtuig naar Oostenrijk.

Je kunt ook met het vliegtuig naar je wintersport bestemming in Oostenrijk gaan. Ideaal bij een korte skivakantie. Het is maar een paar uur vliegen naar Innsbruck of Salzburg en je kunt dus ook met de kerst een wintersport weekend boeken. En wintersport met vliegtuig naar Oostenrijk hoeft niet veel duurder te zijn dan een autovakantie Oostenrijk.

Ontdek Tirol, ook voor jongeren wintersport vakantie.

Tirol is ook aantrekkelijk in het kader van een jongeren wintersport vakantie ofschoon het wel meer een wintersport gebied Oostenrijk voor gezinnen is.  Ga voor een skivakantie met je vrienden naar Voralberg of Salzburg, die wintersportgebieden in Oostenrijk zijn wellicht meer geschikt voor een jongeren wintersport vakantie.
In alle gevallen ga je voor een skivakantie met skipas.

sunweb lastminutes banner